Helhjertet whisky-bog

Palle lille

Palle Schjødtz har læst en bog om single malt Scotch whisky og er meget glædeligt overrasket.

❤️❤️❤️❤️❤️ Når man får Steen Lykke Laursens lille bog om single malt Scotch whisky fra forlaget Rosinante i hånden, er den første tanke, at hvordan kan man behandle sådan et omfattende emne på 106 sider, hvoraf næsten en trediedel er nydelige fotos. Og så bliver man glædeligt overrasket, meget glædeligt!

0x500.png

Forfatteren begyndte først for alvor at interessere sig for den skotske nationaldrik for fem år siden, og det er imponerende, at han allerede er i stand til at skrive så god, underholdende og nyttig en bog om dette svære emne.

Vi får selvfølgelig først en historisk oversigt med de vigtigste facts, men snart går det løs med kapitler om kategorisering, valg og vurdering af whisky. Forfatteren lægger ikke skjul på, at det er hans personlige tilgang til emnet, der beskrives, men jeg er meget villig til at følge hans dedikerede anvisninger.

Forfatteren lægger ikke skjul på, at det er hans personlige tilgang til emnet, der beskrives, men jeg er meget villig til at følge hans dedikerede anvisninger.

Vi får desuden en række nyttige informationer om bl.a. mærker og destillerier, en quick guide til vurdering af whisky samt en nyttig ordliste.

Bogen kan stærkt anbefales til begyndere i kunsten at nyde whisky, men også garvede nydere kan have glæde af denne systematiske gennemgang af whiskyens glæder. Tilmed er der en række morsomme citater til at kalde på smilet under læsningen. En meget sympatisk bog.

Single Malt Scotch Whisky af Steen Lykke Larsen er udkommet på Rosinante og kan blandt andet fanges her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s