Gin er in

Palle lille

Palle Schjødtz er Boglivs alkohol-bog-anmelder par excellence. Så det er et kvalitetsstempel, at han er rigtig glad for Iben Diamants opdaterede håndbog om gin, som han kalder “en hyggelig og omhyggelig bog”.

❤️❤️❤️❤️❤️ ♡ Den foretrukne drink for tiden synes at skulle indeholde gin, og en gin og tonic er ikke bare en Gordons gin med en Schweppes tonic. Det fortalte Iben Diamant os allerede med sin første bog, den lille håndbog fra 2017 med titlen Gin, tonic og tilbehør. Tidligere i år udkom så ginbiblen GIN, som var en mere grundig indføring i den populære drik.

9788763856898

Nu har Iben opdateret sin første lille håndbog, og hun synes at have fundet sin stil. Bogen har titlen Gin, tonic og tilbehør. Masser af nye opskrifter, og efter en kort og præcis repetition af den vigtigste viden om gin, henholdsvis tonic, og hvordan disse blandes og serveres, går det løs med ikke mindre end 101 nye opskrifter, idet forfatteren samtidig får præsenteret en række gamle og nye ginner i kombination med gamle og nye typer tonic, hvortil kommer de vigtige botanicals, som giver drinken sin karakter.

Afslutningsvis får vi kategoriseret 76 forskellige tonic i 8 grupper efter smag, som vi kan kombinere med de efter sigende mere end 1.000 ginner, der er på markedet. Hvis det ikke er nok, får vi også opskriften på en hjemmelavet tonic.

Det er en hyggelig og omhyggelig bog, som må finde sin plads i barskabet sammen med de utallige ginner og de mange tonic samt de nødvendige redskaber, som vi også får gode råd om.

Gin, tonic og tilbehør. Masser af nye opskrifter af Iben Diamant er udkommet på Rosinante 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s