Jane Austen med (masser af) sex

81TaR7kzn7L

❤️❤️❤️❤️❤️ Stella har det fint med data. Mere end fint. Faktisk er hun så god til at håndtere tal, at hun er endt i et ualmindeligt velbetalt topjob, hvor hun tryller med algoritmer dagen lang.

Mindre fint går det, når det kommer til dating. Efter en række utroligt fejlslagne forsøg med kærlighed og sex beslutter den analytiske Stella at gå videnskabeligt til opgaven. Hvis hun ikke kan finde ud af sex, må hun finde en kvalificeret lærer. Og hvem er mere kvalificeret end en person, som lever af at have sex?

Hun hyrer altså en escort, den svensk-vietnamesiske Michael, som indvilliger i at følge hendes nøje udlagte kursusplan. Det viser sig dog, at der er ting, som ikke kan planlægges. Kærlighed for eksempel. Og lyst.

Den gradvise, forsigtige udpakning af Stellas seksualitet er rimeligt hot og både fint og forudsigeligt suppleret af en kærlighedshistorie med alle de traditionelle håb og forviklinger.

The Kiss Quotient er muligvis ikke epokegørende nyskabende eller bevidsthedsudvidende litteratur. Til gengæld er det en saftig og sødmefuld fortælling med garanti for en happy ending (no pun intended 🙂 ). Ren Jane Austen – bare med en del mere oralsex.

Helen Hoang, The kissing quotient fra forlaget Berkley. Romanen er af uforståelige årsager endnu ikke oversat til dansk, men den er let læst og kan bl.a. købes på saxo.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s