Fe-kaos fra bestsellerforfatter

❤️❤️❤️❤️ Sophie Kinsella: Mig og min fe-mor

De fleste voksne læsere vil kende Sophie Kinsella som forfatter til en lang række vanvittigt populære chick lit romaner, som bl.a. tæller den efterhånden lange bogserie om den uforbederlige shopaholic, Rebecca Bloomwood.

Men faktisk skriver Kinsella også til den lidt yngre målgruppe. Chick lit for kids kunne man måske kalde det. Universet er i hvert fald lige så umiskendeligt østrogenpåvirket som i Kinsellas bøger til voksne. Og ikke et ondt ord om det. Min datter på 8 kastede sig hovedkulds ned i det lyserøde fe-univers og dukkede først op til overfladen igen i slutningen af Fe-mor seriens anden og indtil videre sidste bog.

I begge seriens bøger møder vi den lille fortæller Ellen og ikke mindst hendes velmenende, men relativt kaotiske mor, som er en vaskeægte, helt moderne fe. Den traditionelle tryllestav er ganske vist skiftet ud med en compu-udgave, som mest ligner en mobiltelefon, men vingerne og fe-outfittet er på plads.

Desværre er Ellens mor ikke den skarpeste fe i fe-skolen. Faktisk går hendes besværgelser stort set konsekvent galt med store katastrofer til følge. Som fx dengang hun kom til at trylle en hel lufthavn væk på vej på ferie. Eller dengang hun ved et uheld forvandlede både sig selv og Ellen til aber under den fine og formelle middag hos Ellens fars chef.

Scenen er sat til uhæmmet og totalt gakket sjov, og Ellen må konstant forsøge at redde sin mor ud af de pinlige og sære situationer, hun får bragt sig selv og sine omgivelser ud i.

Latterfremkaldende, nuttet underholdning til alle små fe-aspiranter.

Sophie Kinsella, Mig og min fe-mor fra Gads Forlag, som har sendt os et anmeldereksemplar af bøgerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s