Sådan gør vi

Vi anmelder alle slags bøger til alle målgrupper. Udvælgelsen er helt og aldeles subjektiv og efter devisen: Hvad har vi lyst til at læse? Bøger, vi ikke selv har tid eller lyst til at læse, men gerne vil omtale på bloggen, sender vi videre til vores omfattende korps af entusiastiske gæsteanmeldere. Den yngste er 10, den ældste er 76.

Mange af vores bøger er aktuelle, en del er overhovedet ikke. Det dejlige ved bøger er jo, at de er langtidsholdbare, og måske fik du aldrig læst Illiaden eller På sporet af den fortabte tid? Eller bare krimien, alle talte om sidste år. Sådan er det (også) for os, men når vi så får et hul til at læse, vil vi meget gerne dele oplevelsen med dig.

En bog får op til seks hjerter på Bogliv. Vi giver hjerterne efter, hvad vores egne læsehjerter fortæller os. Er vi tryllebundet? Revet med? Griner og græder vi? Bliver vi klogere på verden eller mere fortrøstningsfulde ved at leve i den. Formentlig vil du opleve, at få, nærmest ingen, bøger får under tre hjerter. Det skyldes ikke, at vi ikke læser bøger, vi bliver skuffede over eller irriterede på. Men fremfor at dele vores elendighed vil vi hellere bruge tiden og energien på at dele vores begejstring.

Da vi er flere forskellige læsere, der anmelder på Bogliv – og da vi anmelder mange forskellige genrer – kan du også opleve, at både en genial roman og en bog om whisky kan få seks hjerter. Det betyder ikke, at vi sidestiller de to værker, vi giver ganske enkelt udtryk for en læseoplevelse. Med det formål at inspirere til at læse. Altid.

 

Advertisement