Rablende farce rammer lige i hjertet

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Fredrik Backman: Folk med angst

Angst kan drive os til at gøre ting, vi aldrig havde troet mulige. Forestil dig fx, at din ægtefælle har en affære med din chef. Og at du derfor pludselig mister både dit ægteskab, dit job og dit hjem, hvor chefen prompte er flyttet ind. Som om det ikke var nok har din utro eks nu pudset en hær af advokater på dig for at få den fulde forældremyndighed over de to børn, som du elsker højere end alt andet. Hvad ville du være i stand til i den situation?

I Fredrik Backmans  nyeste roman kaster hovedpersonen sig ud i et desperat (og totalt mislykket) bankrøveri, som snart afspores og ender i en helt ufrivillig gidseltagning af en broget flok tilfældige mennesker, som er mødt op til fremvisning af en lejlighed lige overfor banken. Snart befinder bankrøveren sig indespærret med en overentusiastisk ejendomsmægler, to bitre IKEA-afhængige, en gravid, en selvmorderisk multimillionær og en irriterende kanin. Og så er der politiet, som står ude foran ejendommen med våben, de måske godt kunne komme til at bruge.

Den elendige bankrøver er fanget uden mulighed for at slippe væk. Der er ikke så meget som den mindste gnist af håb. Lykkes det mon Fredrik Backman at finde en vej ud af miseren og redde ikke bare bankrøverens liv, men også en del af gidslernes forstand? Læs med på Backmans veloplagte og vanvittige farce og find ud af det. Hvem ved, måske ender du selv med en lille tåre i øjenkrogen, før dramaet er slut.

Fredrik Backman, Folk med angst fra forlaget People’s Press.

Skriv en kommentar